logo

جمعه 10 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/03/18 - 16:18
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار جمعی از ایثارگران دوران دفاع مقدس با دکتر کولیوند/ عضویت داوطلبانه مشاور رئیس بنیاد شهید در هلال‌احمر

مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه تعدادی از جانبازان و ایثارگران دوران دفاع مقدس، در دیدار با دکتر کولیوند به عضویت داوطلبانه هلال‌احمر درآمدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، آقایان برزگر، پرکره، اسرافیلی و استوار از جانبازان دوران دفاع مقدس، ظهر امروز با دکتر کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر دیدار و گفت‌وگو کردند.

کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر در این دیدار گفت: در سانحه متروپل، خانواده‌های آبادانی با وجود غم و مصیبت ناشی از این حادثه، در کنار امدادگران و نیروهای جهادی بودند و از آنها با چای و آب خنک و ... پذیرایی می‌کردند. عیادت مصدومان این سانحه و دیدار با خانواده‌های داغدار هم از جمله کارهایی بود که برای دلجویی از آسیب‌دیدگان سانحه انجام شد.

وی با اشاره به جانفشانی امدادگران و نجاتگران در صحنه حوادث تاکید کرد: امدادرسانان و خدمت‌رسانان در تمام حوادث و سوانح برای کمک به مردم و با جان و دل به صحنه می‌آیند. این عزیزان در متروپل آبادان هم، جان خود را برای کمک به مصدومان و یافتن پیکر جانباختگان به خطر انداختند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر افزود: باید مسیری را برای کسانی که کار خدمت‌رسانی در حوادث و سوانح انجام می‌دهند باز کنیم تا اگر خدای ناکرده در صحنه عملیات امدادرسانی، اتفاقی برای این افراد افتاد، خانواده‌ها‌شان بتوانند زندگی خود را ادامه دهند. این مسیر می‌تواند انتخاب عنوانی به جز شهید و یا جانباز باشد اما در حمایت از خانواده‌های عزیزان خدمت‌رسان ازجمله امدادگران هلال‌احمر، آتش‌نشانان، عوامل اورژانس و ...طراحی و اجرا شود.

مصطفی پرکره از جانبازان و ایثارگران دوران دفاع مقدس نیز در این دیدار، تاکید کرد که هر جا هلال‌احمر احساس نیاز کند و ضرورت داشته باشد، ما می‌خواهیم در کنار این نهاد مردمی بوده و یاری دهنده و کمک کننده به مردم نیازمند کشور باشیم و افتخار می‌کنیم که بتوانیم با حضور در میدان خدمت، موجب دلگرمی مردم عزیز و آسیب‌دیده باشیم.

در پایان این دیدار، مشاور رئیس بنیاد شهد و امور ایثارگران و دیگر جانبازان حاضر در جلسه دیدار، با پوشیدن لباس جمعیت هلال‌احمر، عضو داوطلب این نهاد مردمی شدند.

 

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 99238
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب