logo

شنبه 11 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/01/30 - 15:10
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار صمیمی دکتر کولیوند با کارکنان معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی هلال‌احمر

رئیس جمعیت هلال‌احمر در دیدار با کارکنان معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی گفت: کارکنان هلال‌احمر باید از نظر علمی و دانش، در بالاترین سطح باشند، تلاش کنید تا آموزش‌های تخصصی حوزه کار خود را فراگیرید و دانش خود را به‌روز کنید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، دکتر پیرحسین کولیوند در دیداری صمیمی با کارکنان معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال‌احمر گفت: در جمعیت هلال‌احمر افراد لایقی خدمت می‌کنند که شایسته اداره بخش‌های مختلف این جمعیت هستند به همین دلیل باید از ظرفیت این افراد در مناسب سازمانی استفاده شود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه تصریح کرد: برای خدمت رسانی بهتر در جمعیت هلال احمر به تحول اساسی در برخی حوزه ها نیاز است.

کولیوند در ادامه گفت: در تلاش هستیم تا در آیین‌نامه استخدامی جمعیت هلال‌احمر تغییراتی لحاظ کنیم تا حقوق کارکنان بر اساس میزان تجربه و سال‌های خدمت معادل پست‌ها پرداخت شود.

وی در ادامه و با اشاره به‌ضرورت فراگیری دوره‌های تخصصی برای کارکنان افزود: کارکنان جمعیت هلال‌احمر باید از نظر علمی در بالاترین سطح باشند، تلاش کنید تا آموزش‌های تخصصی حوزه کار خود را فراگیرید.

رئیس جمعیت هلال‌احمر خطاب به کارکنان معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت گفت: کارکنان این معاونت باید یک جمع برنامه‌ریز باشند. سعی کنید برنامه‌ها و پیشنهادهای موثر ارائه دهید و ارزش‌افزوده ایجاد کنید تا به اهداف خود که تحقق آن برای خودتان، مردم و جمعیت هلال‌احمر سبب خیر است، برسیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 96195
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب