logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/09/15 - 09:56
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار فرمانده انتظامی استان کردستان با مدیرعامل هلال‌احمر استان

فرمانده انتظامی استان کردستان به همراه معاونین خود با حضور در محل ستاد جمعیت هلال احمر استان با مدیرعامل این جمعیت دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان؛ فرمانده انتظامی استان کردستان در این دیدار با اشاره به همکاری ارزشمند جمعیت هلال احمر با نیروی انتظامی گفت: جمعیت هلال احمر استان کردستان در پیشگیری از کرونا در کنار نیروی انتظامی استان اقدامات بسیار خوبی را انجام داده و چه نعمتی از این بالاتر که دعای خیر مردم بدرقه راهمان باشد.

سردار آزادی در ادامه افزود: بر همه ما واجب است که قدر این موهبت را بدانیم و در خدمت به مردم عزیز ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.

دکتر جلالی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان نیز در این دیدار گفت: در حوادث طبیعی بزرگ مانند شیوع گسترده ویروس کرونا که امدادرسانی به مردم حادثه‌دیده، با مشارکت جمعی دستگاه‌ها و ‏نهادها میسر است فرمانده و پرسنل خدوم نیروی انتظامی استان کردستان با تلاش های شبانه روزی خود جلوه های بی بدیلی از فداکاری و ایثار را در پیشگیری و مقابله با این ویروس منحوس و صیانت از سلامت شهروندان رقم زده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان در ادامه خاطرنشان کرد: حضور آرامش‌بخش نیروهای انتظامی در کنار امدادگران جمعیت هلال احمر استان، موجب ‏برقراری نظم و سهولت امدادرسانی به آسیب دیدگان می‌شود که این خدمت بی‌منت نیروهای ‏انتظامی شایسته قدردانی است.‏

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 66732
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب