راهاندازی دبیرخانه طرح ملی «رفیق خوشبخت ما» در آذربایجان شرقی
شورای اداری جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرعامل، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه، معاونان و روسای شعب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی؛ در این نشست حمید حسین پور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به راه اندازی دبیرخانه طرح ملی «رفیق خوشبخت ما» با 2 رویداد مهم جشنواره ملی فرهنگی، ادبی و هنری و پویش ملی «چلچراغ» در تبریز از تمامی معاونان و روسای شعب و اعضای هلال احمر خواست نسبت به برگزاری هر چه باشکوه تر این رویدادهای مهم ملی همت گمارند.
وی در ادامه از موفقیت اجرای طرح « ناظران سلامت» و طرح سردار «حاج قاسم سلیمانی» برای مهار و کنترل کرونا خبر داد و بر لزوم تداوم طرح تا رفع کامل ویروس کرونا تاکید کرد .
حسین پور از جذب دانشجو در مرکز علمی کاربردی هلال احمر استان خبر داد و گفت: مرکز آموزشی علمی - کاربردی هلال احمر استان دانش بنیان بوده و علاوه بر جذب دانشجو در ترم پاییزه در بحث استارت آپ ها هم فعالیت های خوبی دارد .
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی با مهم خواندن مدیریت هزینه ها و صرفه جویی، بر لزوم ساماندهی املاک و مستغلات هلال احمر و استفاده بهینه از آنها و کسب در آمد، حفظ و نگهداری خودروها و تجهیزات امدادی بر لزوم اهمیت آموزش بسیجیان و توسعه خانه های هلال در تمامی دهستان های استان تاکید کرد .
حجت الاسلام عبدالحمید واعظی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان نیز در این جلسه احترام و ارزش قائل شدن به همدیگر را در پیشرفت سازمانی بسیار موثر دانست و بر لزوم حفظ شان اعضا و کارکنان تاکید کرد.