رشد 129 درصدی سرانه رفاهی کارکنان هلالاحمر در دو سال گذشته
معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی هلال احمر از رشد 129 درصدی سرانه رفاهی کارکنان در دو سال گذشته تا پایان امسال خبر داد. این پرداختها در اعیاد و مناسبتهای مذهبی به کارکنان اهدا شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ علی سرابی آسیابر توضیح داد: امسال میزان سرانه رفاهی پرداختشده به ازای هر یک از کارکنان هلال احمر ۳۳ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است.
او افزود: میزان این پرداختها پس از حضور دکتر کولیوند بر صندلی ریاست جمعیت هلال احمر روند صعودی، منظم و عدالت محور، گرفت؛ به طوری که در ۴ ماه آخر سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل از آن ۹۸ درصد رشد داشته است.
سرابی آسیابر گفت: در مجموع سرانه رفاهی پرداخت شده در مناسبتها و اعیاد در سال ۱۴۰۱ نسبت به چهار سال قبلتر یعنی ۱۳۹۸ رشدی بالغ بر ۲۴۱ درصد داشته است.
گفتنی است، اختصاص رفاهیات به امدادگران و نجاتگران جمعیت هلالاحمر نیز بعد از مدیریت جدید، درنظر گرفته شده است.