logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/01/29 - 10:20
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سخنگوی جمعیت هلال احمر: اعطای 400 هزار دز واکسن رایگان کرونا توسط چین به هلال احمر ایران

سخنگوی جمعیت هلال احمر از اعطای ۴۰۰ هزار دوز واکسن کرونا به صورت رایگان توسط صلیب سرخ چین به هلال احمر خبر داد و گفت: بنا بر هماهنگی‌های انجام شده قرار است در مراحل بعدی نیز واکسن کرونا از چنین وارد کشور شود.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ محمدحسن قوسیان مقدم با اشاره به ورود 400 هزار دز واکسن کرونا به کشور اظهار کرد: روز پنج شنبه هفته گذشته از طریق صلیب‌ سرخ چین 400 هزار دز واکسن در اختیار جمعیت هلال احمر قرار گرفت که در همان روز این واکسن به وزارت بهداشت تحویل شد.
 
او گفت: این واکسن‌ها به صورت رایگان به جمعیت هلال احمر داده شده بود که بدون اینکه یک عدد از این واکسن در اختیار نیروهای جمعیت هلال احمر در مرزها قرار داده شود، تماماً به وزارت بهداشت تحویل شد همچنین مکاتبه‌ای با وزارت بهداشت برای اختصاص تعدادی واکسن به نیروهای هلال در مرزها شده که هنوز پاسخی به آن داده نشده است.
 
قوسیان مقدم اضافه کرد: پس از پیگیری‌های زیاد از سوی جمعیت هلال احمر سرانجام در 14 فروردین مجوز ورود واکسن از سوی وزارت بهداشت به هلال احمر صادر شد و نخستین محموله در روز پنج شنبه 26 فروردین وارد کشور شد.
 
سخنگوی جمعیت هلال احمر از آمادگی این مجموعه برای ورود واکسن در مراحل بعدی خبر داد و گفت: بنابر هماهنگی‌های  و رایزنی انجام شده از سوی هلال احمر با صلیب سرخ چین قرار است در مراحل بعدی نیز واکسن کرونا از چنین وارد کشور شود.
 
او درباره تعداد واکسن‌هایی که در آینده از طریق جمعیت هلال احمر وارد کشور خواهد شد، افزود: در این بخش تلاش زیادی برای ورود بیشتر واکسن کرونا انجام خواهیم داد همچنین در این مراحل واکسن به صورت رایگان وارد نخواهد شد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 75431
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب