logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/12/10 - 13:57
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سخنگوی دولت: ناوگان بالگردی هلال‌احمر تقویت می‌شود

بهادری جهرمی از تصمیم دولت برای اختصاص منابعی به هلال‌احمر به منظور تجهیز، تقویت و تأمین و نگهداری بالگردهای امدادی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات وزیران در جمع خبرنگاران گفت: بنا به پیشنهاد جمعیت هلال احمر، دولت موافقت کرد که منابعی به منظور تجهیز، تقویت و تأمین و نگهداری در حوزه بالگردها در اختیار این جمعیت قرار دهد تا ناوگان امداد هوایی هلال‌احمر  ارتقا پیدا کند.


وی در مورد مصوبات آتی هیات دولت گفت: با شروع سال جدید آیین نامه‌های مختلفی به تصویب رساندیم که اشتغال، تولید و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را مورد توجه قرار می‌داد و در راستای شعار سال بود که 2 آیین نامه دیگر در حوزه ورزش و جوانان و دیگری در حوزه فناوری اطلاعات نیز تهیه شدند و پس از تصویب اطلاع رسانی خواهند شد.


سخنگوی دولت در پایان بیان کرد: طبق دستور رئیس جمهوری بنا به پیشنهاد وزارت تعاون اصلاحیه سند تعاون آماده شده و به زودی و پس از تصویب نهایی جزئیات آن اطلاع رسانی خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 124166
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب