توزیع 300 بسته معیشتی توسط هلال احمر استان زنجان آغاز شد
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: توزیع 300 بسته معیشتی در قالب طرح"پویش هلال رحمت" توسط هلال احمر در سطح این استان آغاز شد.
ارائه بیش از 5 هزار خدمت پاراکلینیکی به حجاج
سیدعلی مرعشی با اشاره به این که خدمت رسانی به حجاج در شهر مدینه ادامه دارد، از ارائه بیش از 5 هزار خدمت پاراکلینیکی به زائران خبر داد.
تصادف پژو پارس و پراید با ۱۲ مصدوم در استان گلستان
بر اثر تصادف دو خودروی پژو پارس و پراید در جاده آق قلا به گنبدکاووس ۱۲ نفر مصدوم شدند.
امدادرسانی جمعیت هلالاحمر به محبوسین ساختمان تخریب شده در اصفهان
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان از امدادرسانی این جمعیت در حادثه محبوس شدن ۳ نفر در اثر ریزش آوار خبر داد.
امدادرسانی به 610 آسیب دیده از سیل و آبگرفتگی جنوب استان سیستان و بلوچستان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: خدمات امدادرسانی به 65 روستا در جنوب استان توسط 45 تیم عملیاتی به همراه 198 نجاتگر و پرسنل و 46 خودرو عملیاتی انجام گرفته ا
اعضای جوان رتبه بندی میشوند
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر کشور گفت: رتبه بندی اعضای جوان جمعیت هلال احمر مراحل پایانی خود را طی می کند و بعد از رفع مشکلات پیش آمده این رتبه بندی انجام خواهد شد.
پوشش امدادی 400 نقطه حادثه خیز درساحل مازندران
مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران با اشاره به مشارکت فعال این جمعیت در اجرای طرح امدادونجات ساحلی گفت: امسال با تدابیر اتخاذ شده از سوی استانداری مازندران بیش از 400 نقطه حادثه خیز که در سالهای گذشته بیشترین غریق در این مناطق به وقوع پیوسته شناسایی شده و امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق در این مناطق مستقر شدند تا مانع از تکرار هرگونه حادثه ناگوار شوند .
امدادگران هلالاحمر رودسر روزهای پرحادثهای را میگذرانند / تجربه، برگ برنده عملیاتهای نجات
«رودسر» شاید پرترددترین محورهای جادهای استان گیلان را نداشته باشد، اما یکی از سه محور اصلی ورود به این استان است و حضور مسافران در مسیر این شهر، آن را مستعد بروز حوادث جادهای زیادی کرده است؛ به خصوص در ایام تعطیل. همجواری با دریا و مناطق کوهستانی باعث شده تا شاهد تنوع زیاد در عملیاتهای امدادی رودسر باشیم.
قدردانی نماینده ولیفقیه در امور حجوزیارت از خدمات هلالاحمر در ایام تشریق/روند ارائه خدمات درمانی به حجاج در مدینه ادامه دارد
سیدعلی مرعشی با اشاره به این که نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از تلاش های هلال احمر قدردانی کرده است، از آمادگی درمانگاه های هلال احمر در شهر مدینه برای خدمت رسانی به حجاج مدینه بعد، خبر داد.
انجام 43 هزار ویزیت پزشکی برای زائران ایرانی در عربستان
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلالاحمر با اشاره به انجام 43 هزار ویزیت در مطبهای هلالاحمر در مکه و مدینه، گفت: در مجموع تاکنون حدود 136 هزار خدمت درمانی به زائران ایرانی حج تمتع 1401 ارائه شده است.

_1_crop.jpg)






_2_crop.jpeg)
