logo

پنجشنبه 09 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/06/08 - 12:28
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عملیات توزیع آب آشامیدنی در همدان ادامه دارد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان از توزیع ۵۸۰ هزار و ۵۲۴ بطری یک و نیم لیتری آب بسته‌بندی در محلات کم‌برخوردار شهر همدان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ علی سنجر بیگی مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: امدادگران هلال احمر از ۳۰ مرداد ماه تا ساعت ۱۲ دیشب دوشنبه ۷ شهریور، ۵۸۰ هزار و ۵۲۴ بطری آب آشامیدنی بسته بندی را در محلات شهر همدان توزیع کردند.
 
او افزود: بر اساس وعده دکتر کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر، تامین و توزیع آب بسته بندی در همدان تا پایان رفع قطعی و پایدار شبکه آب شرب شهری ادامه خواهد داشت و بنا به گزارش‌های دستگاه‌های مسئول هنوز روزهایی تا تامین آب همدان فاصله داریم. بنابراین جمعیت هلال احمر با استمرار توزیع آب، مردم را ساکن در محلات محروم را تنها نخواهد گذاشت.
 
سنجربیگی گفت: لیست محله‌های توزیع آب را فرمانداری مشخص می‌کند و هلال احمر پس از تامین بطری‌های آب و انتقال آن‌ها از استان‌های دیگر به پایگاه امدادی همدان، آب بسته بندی را در خودروهای باری سبک و نیمه سنگین قرارداده و به محله‌ها اعزام می‌کند.
 
او ادامه داد: امدادگران نیز توزیع آب را خانه به خانه انجام می‌دهند تا اطمینان حاصل کنند، همه خانوارها یک بسته ۶تایی آب را تحویل بگیرند.
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: تانکرهای آب آشامیدنی هلال احمر نیز مشغول تامین آب شرب مراکز خدماتی و درمانی هستند.
  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 103945
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب