فرهنگسازی برای کاهش حوادث ترافیکی روی میز هلال احمر و پلیس راهور
جلسه معاونت آموزش هلال احمر و پلیس راهور در قالب یک نشست هم اندیشی برای کاهش حوادث ترافیکی از طریق فرهنگ سازی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ جلسه هم اندیشی، معاونت آموزش هلال احمر و پلیس راهور، با هدف کاهش حوادث ترافیکی با حضور نمایندگانی از جمعیت هلالاحمر و پلیس، برگزار شد.
در این جلسه بر کاهش حوادث ترافیکی از طریق فرهنگ سازی تاکید شد.
همکاری در تولید محتوای به روز، همکاری در اجرای طرح های پژوهشی و فناوری، همکاری در ارتقای طرحهای همیار پلیس و ماهر با هدف کاهش حوادث ترافیکی و ایجاد دبیرخانه فرهنگ سازی کاهش حوادث ترافیکی برای انسجام بخشی، بین دستگاهی از مهم ترین مباحث مورد بحث در این دیدار بود.
گفتنی است، طبق مصوبه این هم اندیشی، همسان سازی محتواهای آموزشی آمادگی در مخاطرات و سلامت در کارگروه محتوای کمیته تخصصی امور آموزش، اورژانس، دفتر ارتقای سلامت وزارت بهداشت، آتش نشانی و مدیریت بحران با محوریت هلال احمر انجام میشود.