logo

جمعه 27 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1404/08/07 - 15:28
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

محور پدافندی آموزش‌های خانه‌های هلال در هفته جاری

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال کشور، با اشاره به فرارسیدن «هفته پدافند غیرعامل» اعلام کرد: خانه‌های هلال در سراسر کشور، به‌ویژه در مناطق روستایی و شهری، به عنوان نماد پدافند مردم محور در سراسر کشور، این هفته را به‌صورت اختصاصی به آموزش و فعالیت‌های مرتبط با پدافند غیرعامل اختصاص خواهند داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر عباس احدپور گفت: اساس ایجاد خانه‌های هلال، اقدامی پدافندی و پیشگیرانه است، زیرا در زمان وقوع حادثه، نقاط روستایی بیشترین آسیب‌پذیری را دارند و آموزش‌های امدادی در این مناطق می‌تواند نقش مؤثری در کاهش خسارات داشته باشد.


احدپور افزود: فعالیت خانه‌های هلال فقط محدود به امدادرسانی نیست، بلکه با نگاهی اجتماع‌محور به ارتقای تاب‌آوری، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و مسائل روان‌شناختی جامعه هدف می‌پردازد تا از بروز بحران‌های معیشتی و اجتماعی پیشگیری شود. بنابراین آمادگی پیش از وقوع حادثه، همان نگاه پدافندی غیرعامل است و آموزش‌های خانه‌های هلال به افزایش انعطاف‌پذیری فکری و جسمی جوانان و تقویت تاب‌آوری اجتماعات محلی کمک می‌کند.


مدیرکل توسعه خانه‌های هلال کشور همچنین از اجرای برنامه‌های مشترک با حوزه درمان و توانبخشی در روستاهای درگیر اپیدمی خبر داد و گفت: با نیازسنجی دقیق، آموزش‌ها و درمان‌های اولیه انجام گرفته تا جامعه زمین‌گیر نشود.


او در پایان تصریح کرد: تمامی خانه‌های هلال موظف‌اند در این هفته آموزش‌های پدافند غیرعامل را به‌صورت رسمی برای مردم برگزار کرده و حضور آنان در فعالیت‌های مرتبط با پدافند را گسترش دهند تا جامعه‌ای آماده‌تر و تاب‌آورتر داشته باشیم.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 181485
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب