logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/10/20 - 13:37
  • تعداد بازدید : 16
  • تعداد بازدیدکننده : 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مشارکت 1300 تیم در اجرای طرح ناظران سلامت در مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از مشارکت 1300 تیم متشکل از جوانان ،داوطلبان و امدادگران این جمعیت در اجرای طرح ناظران سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران؛ دکتر غلامعلی فخاری گفت: طرح ملی ناظران سلامت از دهم آذرماه با هدف مهار اپیدمی کرونا  پس از برگزاری جلسات هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در سراسر استان اجرایی شده  که تا کنون 21 هزار مکان عمومی پایش و به بیش از 40 هزار نفر توصیه های بهداشتی ارائه شد.

وی افزود: دراجرای این طرح 1329عضو جوان، 673عضو داوطلب و 431 نفر از امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان پس از گذراندن دوره های آموزشی و توجیهی توسط کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان مشارکت دارند.

دکتر فخاری گفت: هلال احمر استان از آغاز بحران کرونا با بسیج همه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری و هم افزایی با سایر دستگاه های اجرایی در عرصه مهار این ویروس منحوس مشارکت داشته است.

وی در خصوص ماهیت طرح ناظران سلامت گفت: پس از هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل جهت اجرای این طرح، تیم های آموزش دیده جمعیت هلال احمر متشکل از اعضای داوطلب و جوان و امدادگر با حضور در مناطق و اماکن مختلف شهری و روستایی و به ویژه در فروشگاه ها، اصناف، ایستگاه های راه آهن و سایر اماکنی که تجمع جمعیت در آن مکان وجود دارد نسبت به بررسی شرایط بهداشتی و رعایت استانداردهای خودمراقبتی ارزیابی لازم را با مشارکت ناظران بهداشت انجام داده و شهروندان را به رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی با هدف قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا ترغیب می کنند.

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 69129
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب