نجات جان مرد ۳۷ ساله از دیوارههای ارتفاعات تنگ تامرادی یاسوج
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد از نجات مرد ۳۷ ساله گرفتار در ارتفاعات تنگ تامرادی یاسوج خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ کهگیلویه و بویراحمد؛ کاظم فلاحی دوست؛مدیرعامل جمعیت هلالاحمر کهگیلویه وبویراحمد گفت: شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۰۰ بر اساس تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات مبنی بر سقوط جوانی از صخره و گیر افتادنش مابین دیواره ای ۷۰ متری اعلام شد.
وی ادامه داد: بلافاصله دو تیم از پایگاه کوهستان دنا به محل اعزام شده و با ایجاد کارگاه نجات به مصدوم رسیده، پس از تثبیت و انجام اقدامات پیش بیمارستانی مصدوم را با بسکت بالاکشیده و با ایجاد چهار کارگاه نجات از دیواره بیرون آوردند.
فلاحی دوست افزود: با عبور از مسیرهای صعب العبور مصدوم را به جاده رسانده و بعد از ۵ ساعت تلاش در ساعت یک بامداد با آمبولانس به مراکزدرمانی انتقال دادند.