logo

یکشنبه 29 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/05/14 - 19:32
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نجات مصدوم ۶١ ساله پس از ۱۴ ساعت تلاش بی‌وقفه نجاتگران زنجان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: نجاتگران این جمعیت پس از ۱۴ ساعت تلاش بی‌وقفه و عبور از مسیر صعب‌العبور، مصدوم ۶۱ ساله را از ییلاقات شهرستان طارم نجات دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر_زنجان؛ حکمت‌اله‌هاشمی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با اعلام این خبر گفت: در ساعت ۲۲:۲۷ دقیقه شامگاه ۱۳ مردادماه، گزارشی از مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلال‌احمر استان گیلان مبنی بر عدم وجود محور مواصلاتی برای دست یابی به مصدوم ۶۱ ساله در ییلاقات طارم و درخواست کمک برای دسترسی و امدادرسانی به این مصدوم، دریافت شد.


وی در ادامه افزود: بلافاصله با اعلام این گزارش به مرکز کنترل و هماهنگی EOC استان زنجان، نجاتگران پایگاه سرخه دیزج شهرستان طارم و تیم واکنش سریع هلال‌احمر استان زنجان در قالب دو تیم ۶ نفره، همراه با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.


هاشمی ‌بیان کرد: نجاتگران هلال‌احمر زنجان پس از ۱۴ ساعت عملیات بی‌وقفه و عبور از مناطق صعب‌العبور، موفق شدند به محل اعلامی رسیده و به مرد ۶۱ ساله را با اقدامات اولیه امدادی، نجات دهند.


مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر زنجان ضمن اشاره به صعب‌العبور بودن نقطه اعلام شده، خاطرنشان کرد: نجاتگران هلال‌احمر با طی این مسیر پس از رسیدن به محل حادثه اقدام به تست قند خون و کنترل علائم حیاتی کرده و مصدوم را به بیمارستان شهدای طارم انتقال دادند.


وی در پایان گفت: این عملیات در ساعت ۱۲:۱۰ دقیقه امروز (۱۴ مرداد۱۴۰۳ ) به پایان رسید.


هاشمی از هموطنان خواست، در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی، با سامانه ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلال‌احمر تماس بگیرند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 159316
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب