نجات کوهنورد حادثه دیده با ۱۸ ساعت تلاش امدادگران در سوادکوه
نجاتگران جمعیت هلال احمر در سوادکوه مازندران پس از ۱۸ ساعت تلاش موفق شدند یک زن کوهنورد را در دامنه قلعه ارفعکوه نجات داده و به پایین منتقل کنند.
به گزارش روابط عمومی شعبه سوادکوه جمعیت هلال احمر استان مازندران، در ساعت ۱۶:۲۰ جمعه یکم مهرماه جاری ماموریتی مبنی بر نجات یک کوهنورد زن که با یک گروه کوهنوردی به دامنه ی قلهی ارفع کوه رسیده بود؛ اعلام شد و پس از آن یک تیم امداد و نجات به همراه یک دستگاه آمبولانس جهت ارزیابی و شروع عملیات به محل حادثه اعزام شدند.
این کوهنوردان از روستای ارفعده به قله ی افع کوه صعود کرده و از مسیر پروچشمه در حال بازگشت بودند که دچار حادثه شدهبودند.
سرپرست تیم امداد و نجات اعزامی در این باره گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و مصدومیت شدید کوهنورد از ناحیه ی ساق پا و عدم توانایی در راه رفتن درخواست تیم کمکی شد که یک تیم امداد ونجات کوهستان با ظرفیت یک دستگاه وانت کمکدار و تجهیزات لازم به محل محل حادثه اعزام شد.
او افزود: پس از جستوجوی منطقه ریگ چشمه مشخص شد فرد حادثه دیده در منطقه ی بالا دست و در دامنه ی قله مصدوم شده و تیم های امدادی به منطقه ی مورد نظر صعود کردند و پس از یافتن مصدوم اقدامات لازم همچون آتل گیری،فیکس کردن در سبد مخصوص حمل بیمار و کنترل علائم حیاتی را انجام دادند در حالی که بیمار دچار
شکستگی دوبل در ناحیه ساق و احساس درد شدید بود که بلافاصله به پایین و منطقه ارفعده منتقل و توسط آمبولانس هلال احمر به بیمارستان شهدا در شهر زیراب رسید.