نجات ۱۱۸ گردشگر از غرقشدگی در سواحل گیلان / اجرای موفق طرح سالمسازی دریا
نجات ۱۱۸ گردشگر از خطر غرقشدگی و ثبت بیش از ۳۰ هزار اقدام امدادی، پیشگیرانه و درمانی، بخشی از کارنامه هلالاحمر گیلان در اجرای طرح سالمسازی دریا در تابستان امسال است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان گیلان، از اجرای موفق طرح سالمسازی دریا در بازه ۹ خرداد تا ۷ شهریور ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: در این مدت ناجیان غریق و تیمهای امدادی هلالاحمر ۱۱۸ گردشگر را که در معرض غرقشدگی قرار گرفته بودند، نجات دادند.
سلیمی با اشاره به آمار عملکرد این طرح افزود: در مجموع ۳۰ هزار و ۶۴۸ اقدام عملیاتی شامل ۱۱ هزار و ۳۳۲ مورد آموزش چهرهبهچهره، ۱۸ هزار و ۲۹۶ هشدار پیشگیرانه و ۹۰۲ مورد خدمات درمانی سرپایی در سواحل استان انجام شده است.
وی شهرستانهای آستارا و تالش را با بیشترین حجم عملیات نجات و هشداردهی برشمرد و گفت: رضوانشهر نیز در حوزه آموزش چهرهبهچهره عملکرد برجستهای داشته است. اوج فعالیتها در نیمه دوم مردادماه ثبت شده و با کاهش سفرها در شهریور، روند عملیات نیز کاهشی بوده است.
مدیرعامل هلال احمر گیلان با اشاره به تجهیزات بهکار گرفته شده در این طرح افزود: ۲۲ دستگاه آمبولانس، ۲۹ خودروی امدادی، ۸ خودروی کمکدار نجات، ۳۰ دستگاه موتورسیکلت و ۲۰ فروند شناور در طول ۹۰ کیلومتر از سواحل استان برای خدمترسانی به گردشگران مستقر بودند.
سلیمی گفت: گسترش محدوده عملیاتی به محیطهای آبی پرخطر خارج از طرح، احداث پستهای مراقبتی مجهز به سیستم تهویه و استفاده از پهپاد برای پایش هوایی از جمله برنامههای پیشنهادی برای ارتقای کیفیت خدمات در تابستان آینده است.
نظر دهید