logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/01/12 - 09:33
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سخنگوی طرح نوروزی هلال احمر مطرح کرد:

نجات ۳۶۰ مصدوم سوانح جاده ای توسط تیم های تخصصی هلال احمر/بیشترین عملیات در مازندران

وحید سلیمی‌با اشاره به تداوم طرح ملی نوروزی هلال احمر از نجات ۳۶۰ مصدوم سوانح جاده ای توسط تیم های تخصصی هلال احمر خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ وحید سلیمی؛ سخنگوی طرح ملی نوروزی هلال احمر در خصوص خدمات ارائه شده به شهروندان در قالب این طرح از ۲۴ اسفند تا ۱۱ فروردین گفت: در مجموع ۳۶۹۴ عملیات و خدمت تا ۱۱ فروردین انجام شد که ۱۷۰۰ مورد جاده ای، ۱۴۶ عملیات در خصوص حوادث جوی، ۳۲ عملیات در محیط های آبی و ۱۳۳ عملیات نجات کوهستان نیز انجام شده است.


وی افزود: در این عملیات ها به ۵۳ هزار و ۴۷۷ نفر امدادرسانی شده و برای ۳۹۸۸ نفر از شهروندان نجات داده شده نیز اسکان اضطراری فراهم شده است. علاوه بر این ۱۴۳۰ نفر از مجروحین توسط ناوگان هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند. سلیمی خاطرنشان کرد: ۲۰ هزار و ۸ نفر از مصدومین سوانح مختلف نیز در محل درمان شده و ۲۷۳ نفر از گرفتارشدگان نیز به مناطق امن منتقل شده اند.


این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: ۳۱۴ عملیات نجات فنی در این بازه زمانی در سطح کشور برای نجات متاثرین از تصادف انجام شده که منجر به نجات ۳۶۰ نفر شده است.


لازم به ذکر است بیشترین امدادرسانی در این مدت به ترتیب در استان‌های مازندران، اصفهان و فارس بوده است.


همچنین در پایگاه‌های جمعیت هلال احمر سلامت مسافرین مورد توجه قرار  گرفته و بر همین اساس ۲۲ هزار و ۵۵۸ تست فشارخون و قند نیز انجام شده است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 125841
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب