نقش هلال احمر در حوزه پدافند غیر عامل محوری است
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی با اشاره به نقش محوری هلال احمر در حوزه پدافند غیرعامل، گفت: پایگاه های امداد و نجات هلال احمر خراسان جنوبی باید تجهیز شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ ناصر ناصری در حاشیه دوره توان افزایی و بازآموزی مباحث جستجو و نجات در حوادث حمل و نقل ویژه نجاتگران و مسئولین آموزش، اظهار داشت: پدافند غیرعامل برای استان حادثه خیزی مانند خراسان جنوبی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه نیروهای هلال احمر باید تمام آموزش های لازم و مختلف را فرابگیرند، افزود: استان خراسان جنوبی علاوه بر حادثه خیز بودن، محل گذر زائران امامرضا(ع) از ۱۴ استان دیگر است لذا این مسئله فراگیری آموزش ها به ویژه در حوزه جاده ها را چندین برابر می کند.
وی با تاکید بر تجهیز پایگاه های امداد و نجات هلال احمر خراسان جنوبی، عنوان کرد: استانداری از تمام امکانات و ظرفیت های خود در این راستا استفاده خواهد کرد.