logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/03/29 - 08:29
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده ولی فقیه در هلال‌احمر در دیدار با اعضای شورای فرماندهی مرکز مقاومت بسیج هلال‌احمر:

هدف بسیج دفاع از آرمان‌های انقلاب است

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر در دیدار با اعضای شورای فرماندهی مرکز مقاومت بسیج جمعیت هلال‌احمر بسیج را ثمره تفکر انقلابی و الهی امام خمینی (رحمةالله علیه) دانست و گفت: هدف از شکل‌گیری بسیج دفاع از آرمان‌های انقلاب بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، حجت‌الاسلام والمسلمین معزی با تبیین فلسفه و ماهیت اساسی شکل‌گیری بسیج به عنوان رکن پایدار و موثر در انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: امروز دشمن سعی دارد جامعه ایران اسلامی را از ایمان و امید تهی سازد. بسیج باید با تفکر انقلابی از این دو مولفه مهم در جامعه صیانت کند.


حجت الاسلام والمسلمین معزی در همین زمینه ادامه داد: جنگ عظیم تبلیغاتی علیه ایران پس از گذشت نیم قرن هنوز نیز ادامه دارد و دشمن درصدد ایجاد تفرقه در کشور است اما ایستادگی و مقاومت ملت ایران، بسیجیان و رزمندگان بوده است که تا امروز سبب ماندگاری این مرز و بوم شده است.


تبیین رشادت‌ها و دستاوردهای انقلاب از دیگر وظایف بسیج است که نماینده رهبر معظم انقلاب در این دیدار به آن اشاره کرد. وی در جمع بندی این بخش از سخنان خود تصریح کرد: رویکرد در بسیج باید جذب حداکثری و دفع حداقلی باشد.


وی همچنین بر لزوم ارتباط مستمر مرکز مقاومت بسیج جمعیت هلال احمر  با معاونت فرهنگی، پژوهشی و آموزشی حوزه نمایندگی ولی فقیه و عدم موازی کاری تاکید کرد.


در این دیدار سید محسن حسینی پناه، فرمانده مرکز مقاومت بسیج جمعیت هلال احمر  نیز به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز بسیج پرداخت.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 130391
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب