logo

پنجشنبه 02 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/05/01 - 07:25
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هلال‌احمر نمادی از اراده و توانمندی است

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام(ره) در دومین اردوی انگیزشی آموزشی کارآفرینی کسب و کارهای خانگی ویژه دختران طرح ملی یاس گفت: هلال احمر نمادی از اراده و توانمندی می‌باشد و طرح یاس نشان میدهد دختر ایرانی دختر آسیب ستیز است نه آسیب گرا.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر - کردستان؛ حجت الاسلام والمسلمین علی جعفری در ادامه گفت: دختر ایرانی، دختر کارآفرین، دختر امید آفرین و دختر الهام بخش است که میتوان استوره دختر ایرانی، حضرت معصومه (س) را نام برد که نماد عصمت، طهارت و پاکی است و دختر ایرانی که از سنین جوانی عبور می‌کنند همچون حضرت معصومه (س) نماد عصمت و پاکی اند.


جعفری با اشاره به آغاز طرح یاس و روند برگزاری، عنوان کرد: طرح یاس (یاران آسیب ستیز) با تعامل و پشتیبانی دو نهاد مهم مردمی و جهادی، جمعیت هلال احمر و کمیته امداد (ره) دنبال می‌شود که هلال احمر در این راه ادای دین نموده و توان و ظرفیت و خلاقیت خود را پای کار آورده واین کار را تأسیس نموده است و کمیته امداد نیز در توان خود این طرح را به نحو احسنت پشتیبانی می‌کند.


وی در ادامه بیان کرد: جمعیت هلال احمر در همه عملیات و برنامه‌ها با همراهی دلسوزانه رییس محترم جمعیت هلال ایران می درخشد و در همه جا و در همه زمان با مردم همراه می‌باشد. انشالله با ظرفیت های عظیم هلال احمر، دختران این سرزمین در طرح یاس پیشتاز باشند و در این طرح کمیته امداد از دختران طرح یاس حمایت خواهد کرد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 132040
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب