logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1404/02/09 - 11:00
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرعامل هلال‌احمر هرمزگان خبر داد:

ورود ۱۰۰ امدادگر تازه‌نفس هلال‌احمر جهت جست‌ وجوی مفقودین حادثه بندر شهید رجایی

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر هرمزگان گفت: با توجه به احتمال وجود مفقودین در محل وقوع حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، 100 نیروی عملیاتی تازه‌نفس و آموزش‌دیده به منظور جست وجوی مفقودین به محل حادثه اعزام شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان در این رابطه گفت: از صبح امروز ۱۰۰ نیروی امدادگر تازه نفس جهت تسریع در فرآیند جست وجوی مفقودین وارد عمل شده‌اند.


وی در ادامه افزود: از ساعات اولیه وقوع حادثه در بندر شهید رجایی، تیم‌های عملیاتی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان به همراه تیم‌های اعزامی از استان‌های فارس، بوشهر و کرمان در محل حادثه حاضر شدند.


گفتنی است؛  در طول سه روز اخیر پس از وقوع این حادثه در بندر شهید رجایی بندرعباس، بیش از ۱۶۰ مورد خدمات امدادی و کمک‌های اولیه توسط امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر، به عوامل آتش‌نشانی و سایر نیروهای حاضر در عملیات، به دلیل مواجهه با گرمازدگی و مصدومیت‌های ناشی از حریق، ارائه کردند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 172741
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب