logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/09/26 - 10:57
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پرواز بالگرد هلال‌احمر برای نجات بیمار قلبی تنفسی در گلستان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از انجام عملیات پروازی نجاتگران هلال‌احمر برای نجات بیمار قلبی تنفسی در منطقه جهان نما خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر-گلستان؛ قاسم غریب آبادی مدیرعامل استان گفت: روز یکشنبه ۲۵ آذر ماه گزارش و درخواست اورژانس ۱۱۵ مبنی بر نیاز به انتقال بیمار قلبی تنفسی از روستای کفشگیری در منطقه برف‌گیر جهان‌نما با بالگرد به مرکز ۱۱۲ هلال‌احمر گلستان اعلام شد.
وی اظهار کرد: با توجه به صعب العبور بودن منطقه بلافاصله هماهنگی‌های لازم برای پرواز بالگرد جمعیت هلال‌احمر مستقر در استان گلستان انجام شد و نجاتگران به همراه تکنسین اورژانس با بالگرد به پرواز در آمدند.
غریب‌آبادی گفت: نجاتگران پس از رسیدن به محل حادثه با توجه به اینکه امکان فرود بالگرد وجود نداشت با استفاده از سیستم‌ بالاکشی‌ اتوماتیک بالگرد (HOIST) به بیمار دسترسی پیدا کرده و با سفره نجات، بیمار را که یک مرد ۵۵ ساله بود به داخل بالگرد انتقال دادند.
وی خاطرنشان کرد: در ادامه بالگرد در فرودگاه گرگان به زمین نشست و بیمار تحویل عوامل اورژانس شد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 165860
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب