پرواز بالگرد هلالاحمر برای نجات یک کوهنورد در ارتفاعات الوند همدان/مصدوم به بیمارستان منتقل شد
معاون امدادونجات جمعیت هلالاحمر همدان از انجام عملیات امداد ونجات هوایی با بالگرد در ارتفاعات کلاغ لانه الوند و انتقال مصدوم ترومایی به بیمارستان بعثت همدان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان همدان حمید عرفی یگانه با اشاره به انجام یک عملیات سخت و طاقت فرسا در روز جمعه ۱۷ تیرماه سال جاری، خاطرنشان کرد: با دریافت گزارش حادثهای از سوی مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت استان مبنی بر سقوط یک کوهنورد در پایین کلاهک سه طبقه کلاغ لانه و آسیب دیدگی جدی در ناحیه پا و مچ دست، پیگیری لازم جهت دریافت مجوز پرواز از سازمان امداد ونجات و هماهنگی لازم برای اعزام تیم عملیاتی به محل حادثه انجام شد.
وی افزود: تیم عملیاتی واکنش سریع همدان توسط بالگرد به سمت کلاغ لانه الوند اعزام و در محل ایمن مستقر شدند که پس از عبور از مناطق صعب العبور خود را به مصدوم رساندند.
معاون امدادونجات هلال احمر همدان بیان کرد: امدادگران پس از انجام اقدامات اولیه، آتل بندی و بسکت کردن مصدوم، او را با کمک کوهنوردان حاضر در منطقه تا محل فرود بالگرد انتقال دادند.
عرفی یگانه با اشاره به وضعیت وخیم مصدوم و تقدیر از همکاری تیم کروی پرواز و تیم واکنش سریع همدان، گفت: مصدوم دچار شکستگی باز و بیرون زدگی کامل استخوان درشت نی پای چپ و احتمالا شکستگی قوزک پای راست، دست راست و جراحات در ناحیه سر شده بود که با انجام اقدامات اولیه و تثبیث وضعیت مصدوم با استفاده از بسکت به بیمارستان بعثت همدان منتقل شد.