پیام رئیس هلال احمر به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س)
دکتر پیرحسین کولیوندبه مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) پیامی صادر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ در متن پیام دکتر کولیوند آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سالروز فرخنده اُخْتُالرضا، حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)، فرصتی برای تفکر و تعمق در شخصیت والای بانویی است که کرامات خاصه آن حضرت به ملت مومن ایران، برگی دیگر از رساله سخا و بخشندگی اهل بیت پیامبر خدا، حضرت محمد مصطفی (ص) را به روی ما میگشاید.
بیگمان، شفاعتهای آن سیده جلیله، گرهگشای امور مردمی است که به مقام شامخ آن حضرت نزد پروردگار متعال ایمان مطلق دارند و توسل به عنایات و التفاتهای آن بانوی بزرگ را موجب نزول باران برکت از آسمان کمالات و فضایل روحانی ایشان بر زندگی خود میدانند.
آنچه در ایران عزیز به سالروز ولادت مبارک حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) شکوهی از سرشت حجب و حیا بخشیده و بر رونق این تولد در جامعه اسلامی ما افزوده است، نامگذاری این روز به نام «روز دختران» است تا دختران مومن ایران زمین را با سیره زندگی آن بانوی پرهیزکار بیش از پیش آشنا کند و پرتوهای مسیر زندگیشان را به معصومیتی نظیر پاکی و پرهیزکاری خاندان اهل بیت عصمت و طهارت معطر سازد.
دختران امدادگر و داوطلب رکن مهمی در طرحهای بشردوستانه و حمایتی جمعیت هلالاحمر هستند که با تربیتی برآمده از فرهنگ فاطمی (سلام الله علیها) نقش انکارناپذیری در تحقق اهداف عالی هلالاحمر دارند.
سالروز خجسته حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) و روز دختران را به تمامی دختران کشورم و دختران داوطلب در جمعیت هلالاحمر تبریک میگویم و از خداوند متعال برایشان سعادت و موفقیتهای روزافزون خواستارم.
پیرحسین کولیوند
رئیس جمعیت هلالاحمر