logo

شنبه 18 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/02/30 - 09:45
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۲۰۰ بسته بهداشتی بین خانوارهای نیازمند در فردوس توزیع شد

رئیس جمعیت هلال احمر فردوس گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان ۲۰۰ بسته بهداشتی در سه مرحله بین خانوارهای نیازمند توزیع شده است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، سید حسین لاژوردی، با اشاره به اهمیت بالای دستگیری از نیازمندان گفت: جمعیت هلال احمر فردوس تلاش دارد تا در مناسبت های مختلف سال، با توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی در زمینه خدمت به نیازمندان ایفای نقش کند.
وی از توزیع ۵۰ بسته بهداشتی بین خانوارهای نیازمند فردوس خبر داد و افزود: این امر به همت اعضای کانون های جوانان و دانشجویی جمعیت و با جمع آوری کمک های نقدی رقم انجام شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان فردوس افزود: ارزش ریالی هر بسته ۳۵۰ هزار ریال بوده که به خانوارهای نیازمند در سطح شهرستان اهدا شده است.
لاژوردی با بیان اینکه از ابتدای ماه مبارک رمضان، بسته های بهداشتی در سه مرحله بین نیازمندان توزیع شده است، گفت: به همت جوانان و خیرین تا پایان ماه مبارک رمضان چهارمین مرحله از اهدای بسته های بهداشتی هم انجام خواهد شد.
به گفته وی در مرحله اول ۵۰ بسته بهداشتی، مرحله دوم ۱۰۰ بسته و در مرحله سوم ۵۰ بسته بهداشتی به روستاییان آسیب دیده از ویروس کرونا اهدا شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان فردوس افزود: همچنین در لیالی قدر نیز، 400 پرس غذای گرم بین این خانوارها توزیع شده است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 56455
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب