logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/01/30 - 12:11
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نخستین مرحله اجرای طرح همای رحمت در سیرجان/ توزیع 150 بسته غذایی میان نیازمندان

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سیرجان از توزیع 150 بسته غذایی در نخستین مرحله از اجرای طرح همای رحمت در این شهرستان خبر داد.

 
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ مجید عرب قهستانی با اشاره به اجرای نخستین مرحله اجرای طرح ملی همای رحمت در شهرستان سیرجان بیان کرد: با همکاری و مشارکت خیرین 150 بسته غذایی به ارزش ریالی 45 میلیون تومان در میان خانواده های نیازمند توزیع شد. 
وی با اشاره به اینکه طرح ملی همای رحمت به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می شود، افزود: این طرح با هدف جذب و شناسایی خیرین برای تهیه سبدهای غذایی و حمایت از افراد زیر پوشش این جمعیت، زنان سرپرست خانوار و بیماران اجرا می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در جمعیت هلال احمر شهرستان سیرجان این طرح را با هدف بهره گیری از ظرفیت و توان خیرین، کارخانجات و بنگاه های اقتصادی با هدف جمع آوری کمک‌های خیرخواهانه برای نیازمندان برگزار می کند 
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سیرجان در پایان تصریح کرد: مراحل بعدی طرح ملی همای رحمت در ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 75506
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب