کاهش ۱۱.۵ درصدی ماموریتهای امداد ونجات کوهستانی در تابستان
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از کاهش ۱۱.۵ درصدی ماموریت های امداد و نجات در کوهستان در تابستان ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۸ خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر به نقل از خبرگزاری ایرنا؛ محمدباقر محمدی با ارائه گزارش ماموریت های امداد و نجات در تابستان ۱۳۹۹ افزود: در تابستان امسال توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر ۶۷۰ مورد ماموریت امداد و نجات در حوادث مرتبط با کوهستان در سطح کشور به انجام رسید که منجر به نجات ۴۶۰ نفر، انتقال ۱۹۶ مصدوم به مراکز درمانی و ارائه خدمات سرپایی به ۶۷ نفر از مصدومین این حوادث شده است.
وی با اشاره به استانهایی که بیشترین ماموریت های امدادی حوادث مرتبط کوهستان در ارتفاعات آنها انجام شده، گفت: طبق آخرین اطلاعات ثبت شده در سامانه های مرکز کنترل و هماهنگی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر بیشترین عملیات کوهستان در ارتفاعات استان های تهران با ۹۳ مورد (۱۴ درصد از کل ماموریت های کوهستان)، مازندران با ۷۹ مورد(۱۲ درصد از کل ماموریت های کوهستان)، البرز با ۴۹ مورد(۷ درصد از کل ماموریت های کوهستان) و فارس با ۴۴ مورد ( ۶.۵ درصد از کل ماموریت های کوهستان) انجام شده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر توضیح داد: این سلسله عملیات امداد و نجات شامل انجام خدمات جستوجو و نجات در کوهستان، انتقال کوهنوردان گرفتار به مناطق امن، ارائه خدمات پایه و اولیه امداد و کمک های اولیه و نظایر آن بوده است.
محمدی از مردم خواست تا در صورت قرار گرفتن در وضعیتهای اضطراری و پیچیده انواع حوادث و سوانح با شماره ۱۱۲ مرکز پاسخگویی فوری به انواع حوادث در سراسر کشور تماس بگیرند.
ارائه خدمات امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری در زمان وقوع حوادث و سوانح، ارائه آموزش های امداد و کمک های اولیه به اقشار مختلف جامعه، برنامه ریزی و اقدام در جهت آمادگی مقابله با حوادث و سوانح، ارسال محموله های کمک های بشردوستانه به کشورهای آسیب دیده و متاثر از حوادث طبیعی، غیرطبیعی و اعزام عوامل امدادی در داخل و خارج از کشور از جمله وظایف این سازمان راهبردی وابسته به جمعیت هلال احمر است.