logo

شنبه 18 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/02/19 - 21:53
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

2 عملیات امدادی برای نجات 3 طبیعت‌گرد از سوی هلال‌احمر کرج

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کرج از انجام 2 عملیات توسط تیم های امدادی این جمعیت و نجات سه طبیعت‌گرد در شب گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز؛ سید فتح اله هاشم نژاد گفت: شب گذشته، قایق لاستیکی 2 نفر در رودخانه خروشان این منطقه دچار حادثه شد و این افراد خود را به سختی به ساحل مقابل رودخانه که به مناطق مسکونی دسترسی ندارد می رسانند اما به دلیل خروشان بودن رود، امکان عبور از رودخانه را نداشتند.

پس از تماس تلفنی افراد حادثه دیده با مرکز کنترل عملیات استان البرز؛ تیم  امداد و نجات پایگاه کوشک بالا به محل حادثه اعزام شد و با انجام عملیاتی پنج ساعته از ساعت ۲۰ شب تا حدود یک بامداد و با ایجاد کارگاه عرضی (تیرول) خود را به سمت مقابل رودخانه رسانده و افراد حادثه دیده را نجات دادند.

رئیس جمعیت هلال احمر البرز در ادامه در خصوص حادثه سقوط فردی از کوهستان در منطقه شاه دزد منتهی به منطقه سیجان در جاده چالوس هم گفت: این حادثه نیز با اعزام نجاتگران تیم امداد و نجات کوهستان کرج پس از حدود پنج ساعت عملیات دشوار از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۱:۳۰ بامداد به انجام رسید و فردی که بر اثر سقوط دچار شکستگی پا شده بود پس از انجام اقدامات اولیه امدادی، تثبیت و به مرکز درمانی منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون 2 نفر جان خود را بر اثر اینگونه حوادث در این مناطق از دست داده اند از عموم هموطنان و همشهریان خواست از صعود در کوهستان و مناطق صعب العبور، شنا یا قایق رانی در رودخانه های پرآب و خروشان به دلیل ناپایدار بودن آب و هوا در این فصول و همچنین وجود خطرات بالقوه در مکان های دور از دسترس، پرهیز کنند تا از وقوع حوادث ناگوار پیشگیری شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 56068
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب