logo

سه شنبه 07 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/10/04 - 15:20
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر مطرح کرد:

600 هزار نفر در پویش چلچراغ سازمان جوانان شرکت کردند/13 دی‌ماه زمان اختتامیه است

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر از ارسال 600 هزار اثر به «پویش چلچراغ» سازمان جوانان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ محمد گلفشان با اشاره به برگزاری دومین دوره جشنواره «رفیق خوشبخت ما» گفت: امسال هم مانند سال گذشته، جشنواره رفیق خوشبخت ما در سالگرد شهادت سردار شهید سلیمانی برگزار می‌شود.


وی ادامه داد که این جشنواره در چهار محور، در 20 رشته هنری و در چهار رده سنی کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال، در محورهای آفرینش‌های فرهنگی و ادبی (در رشته‌های شعر، داستان‌نویسی، دلنوشته و نامه، اطلاع‌نگاشت و مقاله)، فیلم و هنرهای نمایشی (در رشته‌های فیلم کوتاه داستانی و مستند، پویانمایی (انیمیشن و موشن‌گرافی)، نماهنگ، نقالی و پرده‌خوانی، سخنوری و روایتگری)، هنرهای دستی و تجسمی (در رشته‌های خوشنویسی، نقاشی (سنتی و دیجیتال)، عکاسی، طراحی (پوستر، عکس‌نوشت و اینفوگرافی)، فتومونتاژ و خط نقاشی) و رسانه و فضای مجازی (در رشته‌های طراحی و ساخت سایت و‌ صفحات‌، گروه‌ها و کانال‌های تخصصی در موضوع جشنواره در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، پادکست و ویدئوکست، کتاب و نشریه الکترونیکی و نرم‌افزارهای تلفن همراه) برگزار می‌شود.


گلفشان افزود: دریافت آثار برای دومین جشنواره رفیق خوشبخت ما از سالروز شهادت امام هادی (ع) و در سال گذشته، از 16 بهمن‌ماه سال گذشته شروع شد. در این مدت زمان، 60 هزار نفر از اعضای سازمان جوانان در این جشنواره شرکت کردند.


گلفشان با اشاره به پویش چلچراغ که هم زمان با جشنواره رفیق خوشبخت ما شروع شده است، عنوان کرد: این پویش نیز به یاد شهید سلیمانی به منظور همدلی و همراهی اعضای سازمان جوانان برای انجام کار خیر برگزار می‎‌شود؛ هر عضو سازمان جوانان که در این پویش شرکت می‌کنند، ثواب 40 کار خیر خود را به مقام شهید سلیمانی تقدیم می‌کنند.


رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر گفت: 600 هزار نفر از اعضای سازمان جوانان نیز در این پویش شرکت کردند.


گفتنی است دبیرخانه جشنواره رفیق خوشبت ما، در استان قزوین و دبیرخانه پویش چلچراغ در استان کرمان است. لازم به ذکر است که زمان اختتامیه جشنواره و پویش در 13 دی‌ماه، سالگرد شهادت شهید سلیمانی برگزار می‌شود.


 

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 118965
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب