در مسیر مهربانی/ توزیع بیش از 700 لوازم تحریر در 5 شهرستان کشور
در راستای اجرایی شدن طرح ارمغان مهر، بیش از 700 بسته لوازم تحریر، در 5 شهرستان کشور، تهیه و توزیع شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ در ادامه اجرایی شدن طرح ارمغان مهر و در راستای کمک به دانشآموزان مناطق محروم در 5 شهرستان، 715 بسته لوازم تحریر، تهیه و توزیع شد.
توزیع 60 بسته در شهرستان شاهیندژ
همزمان با آغاز سال تحصیلی، مرحله دوم طرح «ارمغان مهر» با هدف حمایت از دانشآموزان نیازمند و کمبرخوردار شهرستان شاهیندژ استان آذربایجان غربی، اجرا شد.
️در جریان اجرای این طرح، با حضور در روستاهای محمودآباد علیا، حسنلو، باغچهمیشه، حصار و سلیمانآباد، دانشآموزان نیازمند و کمبرخوردار شناسایی و ۶۰ بسته تحصیلی شامل لوازم تحریر و کیف به ارزش ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال در اختیار آنان قرار گرفت.
توزیع 30 پک لوازم التحریر در فردیس استان البرز
همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و در راستای اجرای طرح «ارمغان مهر»، خانه هلال شهید مهدی باکری شهرک ناز اقدام به حمایت از دانشآموزان کم برخوردار تحت پوشش نمود.
در این راستا، داوطلبان خانه هلال مذکور، ۳۰ پک لوازم التحریر تهیه و توزیع کردند. ارزش تقریبی این پکهای تحصیلی حدود ۶۵ میلیون تومان برآورد شده است.
توزیع ۱۷۵ لوازم التحریر اهدایی خیرین میان کودکان بیسرپرست پارسآباد و اصلاندوز
به همت خیرین نیکاندیش و با پیگیری جمعیت هلال احمر شهرستان پارسآباد استان اردبیل، 175 بسته لوازم التحریر مورد نیاز کودکان بیسرپرست، تهیه و میان آنان توزیع شد.
این اقدام بشردوستانه در قالب طرح ارمغان مهر و با هدف حمایت از تحصیل و ایجاد شور و نشاط در آستانه سال تحصیلی جدید انجام پذیرفت.
توزیع ۴۵۰ بسته لوازم تحریر در قالب طرح ملی ارمغان مهر در قیروکارزین استان فارس
همزمان با آغاز سال تحصیلی، خانه هلال کریمه اهلبیت (س) شهر کارزین و یاوران گل نرگس قیر، ۴۵۰ بسته لوازم تحریر میان دانشآموزان کم برخوردار توزیع کردند.
ارزش مجموع ریالی این بستههای لوازم تحریر ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود و با مشارکت خیرین و داوطلبان تهیه و در اختیار دانشآموزان قرار گرفت.
نظر دهید