امروز چهارشنبه  ۸ بهمن ۱۴۰۴

امدادرسانی به 8941 نفر گرفتار شده در برف و کولاک

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به 8 هزار و 941 نفر گرفتار شده در برف و کولاک 19 استان خبر داد و گفت: در این مدت زمان 629 نیروی هلال احمر درگیر خدمات رسانی به مصدومان بودند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: از صبح روز سوم بهمن تا شب گذشته، 24 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان و همدان درگیر شرایط ناپایدار جوی بودند که 123 شعبه برای امدادرسانی به شهروندان متاثر از این شرایط وارد میدان شدند.

وی در ادامه بیان کرد: نیروهای امدادی هلال احمر در این مدت، 59 مصدوم متاثر از حوادث جوی را در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، ایلام، بوشهر، خراسان شمالی، سمنان، قزوین، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان و همدان به مراکز درمانی منتقل کردند. همچنین 7 مادر باردار نیز به مناطق امن منتقل شدند.

محمودی اضافه کرد: در همین مدت برای 905 نفر اسکان اضطراری در مناطق متاثر از سیل و کولاک فراهم شد و 535 نفر در استان‌های آذربایجان شرقی، ایلام، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، قزوین، کردستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، لرستان و مازندران از محاصره آبگرفتگی و کولاک رهایی یافتند. بیشترین انتقال شهروندان در خوزستان، خراسان شمالی و کرمان بوده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در 48 ساعت گذشته 3021 دستگاه خودرو در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران و همدان از آبگرفتگی و کولاک رهاسازی شدند  که  به 8 هزار و 941 نفر از گرفتار شدگان در از این خودروها امدادرسانی شد و بین 682 نفر اقلام زیستی و امدادی برای عبور از شرایط سخت توزیع شد.

وی گفت: در ماموریت های این بازه زمانی، 692 نیروی هلال احمر مشارکت داشتند و همچنان در مناطق متاثر حاضر هستند تا به تمامی‌شهروندان درگیر حوادث جوی امدادرسانی کنند.

0
/
۱۴۰۴/۱۱/۰۶- ۱۰:۳۷
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه