امروز سه شنبه  ۱۴ آذر ۱۴۰۲

درباره جایزه جهانی “هانری داویسون" که 2 بار به هلال‌احمر ایران رسید

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای دومین بار توانسته است جایزه و مدال هانری داویسون را از سوی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر دریافت کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعت هلال احمر؛ «هانری داویسون»، بنیان‌ گذار فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر بود؛ سازمانی بین المللی و بشردوستانه که ۱۹۲ جمعیت ملی را به عضویت خود در آورده است.

جایزه ای که نام داویسون روی آن نهاده شده، یکی از جوایز مهم بین المللی و بشردوستانه است که نه به صورت سالانه، بلکه خارج از قاعده مشخص، به جمعیت هایی اعطا می‌شود که فعالیت های چشمگیری در موقعیت های حساس و خطیر داشته اند.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای دومین بار توانسته است جایزه و مدال هانری داویسون را از سوی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر دریافت کند.

//////

0
/
۱۴۰۰/۱۲/۲۵- ۱۵:۰۸
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه