امروز جمعه  ۳ مرداد ۱۴۰۴

نجات نوجوان ۱۲ ساله از غرق شدگی در ساحل گناوه

رئیس هلال‌احمر شهرستان گناوه گفت: نجاتگران پایگاه امداد و نجات ساحلی گناوه نوجوان ۱۲ساله را از غرق شدن حتمی نجات دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر- گناوه، سیف الله غلامی رئیس هلال‌احمر شهرستان گناوه گفت: در ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه روز سه شنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ با دریافت گزارش مردمی مبنی بر غرق شدن خانمی نوجوان حدوداً ۱۲ ساله در ساحل شهرستان گناوه بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه امدادونجات ساحلی به محل حادثه اعزام شدند.

غلامی  ادامه داد: در این حادثه نجاتگران، غریق را با علایم فاقد تنفس از آب گرفته و بعد از اقدامات اولیه و برقراری تنفس، مصدوم را به محل پایگاه امداد و نجات ساحلی منتقل کردند.

رئیس هلال‌احمر شهرستان گناوه اظهار کرد: این عملیات در ساعت ۲۳:۱۰ دقیقه با تحویل مصدوم به عوامل اورژانس جهت انتقال به مرکز درمانی و ادامه سیر درمان به پایان رسید.

0
/
۱۴۰۳/۰۱/۱۵- ۱۵:۰۵
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه