مدیرعامل هلالاحمر استان کرمان خبر داد:
امدادرسانی هلالاحمر به 320 نفر در مناطق متأثر از سیل در جنوب کرمان/اسکان اضطراری 114 نفر
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمان با اشاره به وقوع بارندگیهای شدید، سیل و آبگرفتگی در مناطق جنوبی این استان، گفت: نیروهای امدادی این جمعیت تا کنون 320 نفر متاثر از سیل را در شهرستانهای قلعه گنج، رودبارجنوب، ریگان و عنبرآباد، امدادرسانی کردند و برای 114 نفر اسکان اضطراری فراهم شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ رضا فلاح، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمان با اعلام این خبر گفت: وقوع بارندگیهای سیلآسا از روز پنجشنبه 19 تیرماه در مناطق جنوبی این استان به ویژه در شهرستانهای قلعه گنج، رودبارجنوب، ریگان و عنبرآباد، منجر به طغیان رودخانه و آبگرفتگی معابر شده است.
وی با اشاره به اعزام 119 نیروی امدادی در قالب 30 تیم عملیاتی به این شهرستانها، افزود: امدادگران و نجاتگران این جمعیت، از ابتدای وقوع این مخاطره تاکنون 320 نفر را در قالب 120 خانوار امدادرسانی کردهاند.
فلاح با اشاره به اینکه سیلاب در 30 روستا و محله خسارتهایی را وارد کرده است، بیان کرد: امدادگران هلالاحمر تا کنون 24 منزل مسکونی که دچار آبگرفتگی شده بودند، تخلیه آب انجام دادند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمان با اشاره به اسکان 114 نفر از خانوادههای متاثر از سیل توسط جمعیت هلالاحمر، تصریح کرد: نیروهای امدادی تاکنون 98 بسته غذایی، 377 تخته پتو، 196 تخته موکت، 24 ست بهداشتی، 21 دستگاه چادر امدادی و 50 کیلوگرم نایلون برای پوشش چادرهای اسکان اضطراری توزیع کرده اند.
گفتنی است؛ عملیات امدادرسانی جمعیت هلالاحمر در مناطق سیلزده جنوب استان کرمان، همچنان ادامه دارد.
یکشنبه 22 تیر 1404 - 12:05