امروز جمعه  ۱۲ دی ۱۴۰۴

پایان المپیاد ملی امدادونجات برادران با قهرمانی نجاتگران‌ استان خوزستان

روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر ،از پایان المپیاد ملی امدادونجات برادران با قهرمانی نجاتگران‌ جمعیت هلال احمر استان خوزستان خبر داد.⁣

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ المپیاد ملی امدادونجات بانوان در قالب طرح گام (گذر از موانع) به‌صورت کشوری باحضور نجاتگرانی از ۳۱ استان کشور به میزبانی استان مازندران در منطقه گردشگری عباس آباد شهرستان بهشهر برگزار شد. 

در پایان این المپیاد نجاتگران استان خوزستان به مقام نخست رسیدند و شرکت کنندگان استان‌های بوشهر و تهران به ترتیب، مقام های دوم و سوم را کسب کردند.

 هدف از برگزاری المپیاد ملی امداد و نجات(طرح گام) ارتقاء مهارت و آمادگی جسمانی نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر به منظور افزایش کارایی در ارائه خدمات نجات و امدادرسانی در حوادث و سوانح است.

0
/
۱۴۰۴/۱۰/۱۲- ۱۴:۰۳
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه