امروز شنبه  ۲۹ فروردين ۱۴۰۵

آماده‌باش کامل نیروهای عملیاتی هلال‌احمر در پی ورود سامانه بارشی جدید به کشور/ شماره ۱۱۲، پل ارتباطی حادثه‌دیدگان

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از آماده‌باش صددرصدی تیم‌های عملیاتی این سازمان در پی هشدارهای هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی از روز شنبه به کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ محمدحسین کبادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات، با اشاره به پیش‌بینی‌های مرکز ملی مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اظهار داشت: با توجه به ورود سامانه بارشی جدید از روز شنبه ۲۹ فروردین به مناطق شمال‌غرب، غرب و جنوب‌غرب و گسترش آن در روز یکشنبه به بخش‌های مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز، تمامی‌پایگاه‌های امدادونجات جاده‌ای و کوهستانی در این استان‌ها به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات همچنین ضمن توصیه به هموطنان برای حفظ ایمنی در ایام پیش‌رو، خاطرنشان کرد: از هموطنان عزیز تقاضا می‌شود در روز‌های شنبه و یکشنبه از تردد غیرضروری در محور‌های مواصلاتی کوهستانی و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها جداً خودداری کنند.

کبادی با تأکید بر لزوم پیشگیری از حوادث احتمالی و آمادگی حداکثری امدادگران افزود:تمامی تیم‌های واکنش سریع و نیرو‌های عملیاتی در استان‌های تحت تأثیر، به منظور مداخله به هنگام در حوادث احتمالی ناشی از بارش‌ها، در وضعیت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند تا در صورت نیاز، در کمترین زمان ممکن به یاری هموطنان بشتابند.

وی در پایان یادآور شد: ندای امدادونجات هلال‌احمر ۱۱۲ به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی و اعزام تیم‌های امدادی به محل حوادث احتمالی است. این شماره حتی بدون سیم‌کارت و در نقاط فاقد آنتن‌دهی شبکه نیز قابل شماره‌گیری می‌باشد.

0
/
۱۴۰۵/۰۱/۲۸- ۲۳:۳۰
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه