به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر کولیوند در آیین اختتامیه رویداد راسخ گفت: کنگره ۳۱۰۰ شهید امدادگر با تحقیقات در رابطه با این عزیزان آغاز شد و پس از تشکیل دبیرخانه و شناسایی شهدای امدادگر، گزارشی در این رابطه به رهبر شهیدمان دادیم و رهنمودهای ایشان را در این رابطه به کار گرفتیم که منجر به برگزاری باشکوه این کنگره شد.
وی افزود: در ادامه با محوریت جوانان هلال احمر زندگی این ۳۱۰۰ شهید امدادگر نوشته و یا به تصویر کشیده شد. در این راه هر آنچه از شهدا وجود داشت را ثبت کرده و روایت ایرانی و اسلامی زندگی آنها را شرح دادیم. طبق رهنمودهای رهبر شهید، قهرمان پروری و ترویج سیره قهرمانهای این مرز و بوم با جدیت دنبال شد. این اتفاق باعث شد تا نام این عزیزان به نسل های بعدی نیز منتقل شود.
رئیس هلال احمر خاطرنشان کرد: تولید ۱۲ هزار اثر در این رویداد یک اتفاق بزرگ است و این امر ممکن نمیشد مگر با همراهی شما عزیزان دانش آموز و سایر دست اندرکاران. این ۱۲ هزار اثر تولید شده افق های جدیدی در مقابل دیدگان ما باز کرده است و به مان نشان داد که چگونه ایثار در میدان عمل محقق شد.
وی افزود: امروز تکریم شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره آنها جز وظایف اصلی ماست و باید ایثار و از خودگذشتگی آنها مورد توجه قرار گیرد و از حمایت از این اقشار ادامه داد. شهدا و خانواده شهدا از جان و عزیز خود گذشته اند و همه ما مدیون این عزیزان هستیم.
دکتر کولیوند خاطرنشان کرد: کشور روزهای سختی را پشت سر گذاشت و پس از این روزهای سخت قطعا مورد عنایت الهی قرار خواهیم گرفت. با این وجود باید ما نیز به صورت فعال در میدان حاضر باشیم. در همین راستا در سفر به ژنو با ۴۰ مقام مسئول دیدار کردم و تمامی این مسئولیت جمعیت های ملی پس از دیدن تصاویر جنایت های آمریکا و اسرائیل در ایران ابراز تاسف کردند و به شدت اندوهگین شدند. رئیس صلیب سرخ آمریکا نیز از این جنایت ها متاثر شد و عذرخواهی خود را در این رابطه اعلام کرد.
وی افزود: در سفر به ژنو و در رایزنی با سایر مسئولین جمعیت های ملی، مقرر شد تا کنگره شهدای امدادگر به صورت جهانی برگزار شود و کشور ایتالیا نیز خواستار برگزاری این رویداد به میزبانی این کشور شد.
رئیس هلال احمر اظهار کرد: نمود برگزاری این کنگره را میتوان در جنگ اخیر مشاهده کرد که با رشادت نیروهای هلال احمر بالغ بر ۷ هزار نفر از زیر آوار نجات داده شدند.