امروز دوشنبه  ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر:

فعالیت‌های فرهنگی باید پاسخگو نیازهای امروز جامعه باشد

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در دیدار با اعضای ستاد فرهنگی قدم به قدم در مسیر بهشت  (خدمت‌رسانی به زائران امام رضا علیه‌السلام) به تبیین اهمیت ترویج فرهنگ خدمت‌رسانی در جامعه به ویژه در میان جوانان پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی  جمعیت هلال احمر، حجت الاسلام و المسلمین معزی به تشریح اهمیت این طرح پرداخت و با تقدیر از زحمات دست‌اندرکاران، آن را نماد خدمتگزاری انسانی و معنوی دانست.

وی در ادامه به مقایسه این طرح با فعالیت‌های مشابه در خارج از کشور اشاره کرد و تفاوت اصلی را در نیت و معنویت این حرکت‌ها عنوان کرد. 

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در تکمیل این بخش از سخنان خود اظهار داشت: هدف جوانان ما از خدمت به زائران علی بن موسی الرضا (ع) این است که به قرب الهی نائل شود.

حجت الاسلام و المسلمین معزی با بیان‌ این‌که طرح قدم به قدم تنها ارائه خدمات نوعدوستانه نیست، تصریح کرد: این حرکت عظیم و ارزشمند، فرهنگ عامه خدمت به یکدیگر  را نیز در جامعه تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی در ادامه بر اهمیت تداوم این فعالیت‌ها و ایجاد روحیه خیرخواهی و خدمت به جامعه تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در هلال احمر طرح قدم به قدم را از ابعادی دیگر یک حرکت فرهنگی دانست و افزود: این برنامه، به عنوان یک فعالیت انسانی زیبا، تأثیرات و آثار مثبتی بر روی کمک شوندگان و البته کمک کنندگان دارد به گونه ای که ثمرات آن در زندگی جوانان شرکت کننده دیده خواهد شد.

وی به حضور طلاب جوان در کنار دیگر جوانان شرکت کننده در این طرح ارزشمند اشاره کرد و گفت: روحانیون می‌توانند به عنوان خدمتگزاران به مردم بیش از پیش به ارتقاء فرهنگ و معنویت کمک کنند.

نماینده ولی فقیه در هلال احمر در ادامه سخنرانی خود درباره طرح "قدم به قدم" به تأکید بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی روحانیون پرداخت و افزود: فعالیت‌های این روحانیون باید متناسب با نیازهای جامعه و به شکل عملی باشد.

نماینده ولی فقیه فعالیت فرهنگی روحانیون در طرح قدم به قدم را یک مصداق از اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی آنان برشمرد و بر لزوم تداوم این طرح در جمعیت هلال‌احمر تاکید کرد.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی همچنین به نقش روحانیون در فعالیت‌های مرتبط با سیل‌زدگان و کمک به نیازمندان اشاره و تأکید کرد: هدف آنها خدمت به مردم و ایجاد ارتباط نزدیک با جامعه است. وی در ادامه بر لزوم همدلی و همراهی با مردم در زمان‌های دشوار تأکید کرد.

وی در ادامه به اهمیت زندگی معنوی و هدف‌دار اشاره کرد و بر لزوم نزدیک شدن به خداوند به عنوان هدف اصلی زندگی تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در هلال احمر سپس به تعامل و برنامه‌ریزی‌های مناسب در کانون طلاب اشاره کرد و خواستار تلاش بیشتر برای گسترش این فعالیت‌ها شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین معزی در ادامه سخنرانی خود به اهمیت همکاری و کمک‌های سازمان جوانان در برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های کانون طلاب اشاره کرد. وی از اقدامات صورت گرفته رئیس سازمان جوانان و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه، به عنوان یک همراه ارزشمند در راه‌اندازی کانون طلاب و ایجاد برنامه‌های فرهنگی تقدیر کرد .

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی تأکید کرد که لازم است مردم بیشتر با فعالیت‌های هلال احمر آشنا شوند و در مواقع بروز حوادث، این نهاد را بشناسند.

ترویج ساده‌زیستی، اهمیت خدمت و همدلی در جامعه، اهمیت ایجاد فضای ‌نشاط ویژه جوانان از دیگر موضوعات مورد اشاره نماینده رهبر معظم انقلاب در این مراسم بود.

در این دیدار حسینی المدنی، رئیس سازمان جوانان نیز علاوه بر ارائه گزارش طرح به قدم به قدم از فعالیت‌های ستادی فرهنگی نیز تقدیر کرد.

لازم به ذکر است که در آغاز این نشست نیز حجت الاسلام بختی، مسئول ستاد به همراه اعضای ستاد فرهنگی طرح قدم به قدم تا بهشت به ارائه گزارشی از این فعالیت‌های فرهنگی پرداختند.

0
/
۱۴۰۴/۰۶/۱۶- ۲۱:۱۷
/
یکشنبه 16 شهریور 1404 - 21:17
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه