امروز يك شنبه  ۴ آبان ۱۴۰۴

نیروهای هلال‌احمر کوهنورد سقوط کرده از ارتفاعات استان فارس را نجات دادند

نیروهای واکنش سریع هلال‌احمر کوهنورد سقوط کرده از ارتفاعات استان فارس را نجات و به عوامل اورژانس تحویل دادند.

به گزرش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ ۶ ساعت تلاش نیروهای هلال‌احمر برای نجات مرد ۴۴ ساله از ارتفاعات چهل گزی شهرستان «خنج» موفقیت آمیز بود. حسین درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس در این رابطه گفت: در ساعت ۱۲:۰۹ جمعه ۲ آبان ماه، گزارشی مبنی بر سقوط فردی از ارتفاعات مونِه خنج منطقه چهل‌گزی به هلال‌احمر اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله امدادگران شهرستان خنج به محل حادثه اعزام و پس از جست‌وجو و دسترسی به مصدوم اعلام نیاز به تیم پشتیبان کرده که تیم کوهستان شهرستان گراش با تجهیزات تخصصی به محل رفتند.

درویشی تصریح کرد: امدادگران و نجاتگران پس از پیمایش مسیر، به مصدوم که یک مرد ۴۴ ساله بود، دسترسی پیدا کردند و پس از انجام اقدامات فنی، کمک‌های اولیه و تثبیت، مصدوم را به محل امن منتقل و سپس به عوامل اورژانس برای ادامه روند درمانی تحویل دادند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس تاکید کرد: شهروندان از صعود به ارتفاعات بدون تجهیزات و به صورت انفرادی جدا پرهیز کنند و به توصیه‌های ایمنی توجه داشته باشند.

0
/
۱۴۰۴/۰۸/۰۳- ۱۰:۵۵
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه