logo

چهارشنبه 07 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/09/12 - 13:33
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افزایش کابین‌های فیزیوتراپی هلال‌احمر مینودشت با مشارکت داوطلبان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از افزایش کابین های مرکز فیزیوتراپی جمعیت هلال احمر مینودشت به همت داوطلبان این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان؛ فرهاد میقانی با اعلام این خبر گفت: با توجه به مراجعات متعدد مردم شهرستان های مینودشت و گالیکش به مرکز فیزیوتراپی هلال احمر در این شهرستان و نیاز به افزایش امکانات مرکز برای ارائه خدمات مؤثر به مردم؛ با مشارکت هلال احمر استان و داوطلبان شهرستان مریم شاملو و همسر او دکتر یغمایی، 2 کابین با تجهیزات درمانی به ارزش ریالی 550 میلیون ریال به این مرکز اضافه شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: شاملو و یغمایی از خیّرینی بودند که در راه اندازی این مرکز مشارکت داشتند و اکنون با اضافه شدن این 2 کابین، تعداد کابین های مرکز فیزیوتراپی جمعیت هلال احمر در شهرستان مینودشت به 6 کابین افزایش پیدا کرد.

  • گروه خبری : آموزش
  • کد خبر : 66604
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب