logo

جمعه 27 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1398/07/24 - 13:12
  • تعداد بازدید : 10
  • تعداد بازدیدکننده : 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر خبرداد: بهره‌مندی 340 هزار زائر حسینی از خدمات درمانی هلال‌احمر در عراق

دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: تاکنون 340 هزار زائر حسینی در مراسم اربعین امسال از خدمات درمانی هلال احمر در کشور عراق بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر محمودرضا پیروی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، با موضوع آخرین خبرها از مراسم پیاده روی اربعین گفت: امسال به دلایل مختلف از جمله حذف ویزا؛ استقبال زائران از مراسم اربعین بسیار بالا و حتی فراتر از پیش‌بینی‌ها بوده است که این استقبال زائران، تمهیدات ویژه‌ای را می‌طلبد.


وی با تشریح سختی سفر، هوای گرم و افزایش خیل مشتاقان اباعبدالله الحسین(ع) در اربعین سال جاری، تاکید کرد: موضوع بهداشت و درمان، اسکان و تغذیه زائران در این سفر معنوی به درایت بیشتری احتیاج دارد. به طور مثال حضور سالخوردگان، اطفال و یا کسانی که مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای هستند، در مراسم اربعین حسینی به دلیل آسیب پذیری این اقشار، باید مورد بررسی و دقت بیشتر قرار گیرد.


دکتر پیروی با اشاره به افزایش نیروها، امکانات و تجهیزات هلال احمر در مراسم اربعین افزود: جمعیت هلال احمر در مراسم اربعین امسال در کشور عراق در چهار زمینه بهداشت و درمان (خدمات ویزیت، دارو، و ...)، امداد و انتقال (انتقال بیماران بدحال و یا مصدومان حوادث از کشور عراق به داخل مرزهای ایران)، بازپیوند خانواده ها (انتقال افراد سالخورده و کودکان گم شده به داخل کشور و تحویل خانواده ها) و در حوزه جوانان (راهنمایی زائران در کشور عراق) به زائران حسینی خدمات رسانی می کند.


دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: اکثر مراجعه کنندگان به پایگاه ها و مراکز درمانی هلال احمر در کشور عراق، به دلیل مسیر طولانی پیاده روی و عرق سوختگی و تاول، به خدمات درمان سرپایی نیاز دارند، تا امروز، 340 هزار زائر به مراکز درمانی هلال احمر در کشور عراق مراجعه کرده و انواع خدمات درمانی از جمله، ویزیت، دارو، پانسمان و .. را دریافت کرده اند.


وی به تمهیدات هلال احمر با توجه به موج بازگشت زائران به کشور هم اشاره کرد و گفت: سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در داخل مرزهای کشور با تشکیل 4 قرارگاه مرزی در استان های خوزستان، ایلام و کرمانشاه و با استقرار و به کارگیری امکانات و تجهیزات لازم از جمله آمبولانس و بالگردهای امدادی، آماده است تا در صورت نیاز، به زائران امدادرسانی کند.


دبیرکل جمعیت هلال احمر درباره موضوع اسکان اضطراری زائران گفت: هلال احمر در مرز خسروی، 500 چادر امدادی برپا کرده و تا کنون 35 هزار زائر در سه استان ایلام، کرمانشاه و خوزستان، اسکان اضطراری داده شده اند.


دکتر پیروی اظهار کرد: پایگاه های درمانی موقت هلال احمر در کشور عراق، با پایان مراسم اربعین حسینی و بعد از بازگشت زائران و برخی پایگاه های درمانی مستقر در موکبها با تعطیلی این موکب ها به کار خود پایان می دهند.

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 52368
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب