logo

یکشنبه 19 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/01/27 - 13:43
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اهداء 75 بسته لوازم حفاظت بهداشتی به مراکز درمانی استان کردستان از سوی داوطلب هلال‌احمر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان از اهداء 75 بسته لوازم حفاظتی بهداشتی به ارزش 152 میلیون تومان به بیمارستانها و مراکز درمانی استان به منظور مقابله با ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان؛ محمدباقر محمدی گفت: بسته های اهدایی به دانشگاه علوم پزشکی استان شامل لباس های مراقبتی موسوم به گان، دستکش و کلاه و ماسک و مواد ضدعفونی و ... بوده که توسط یکی از خیرین هلال احمر کردستان اهداء شد.

محمدی افزود: با توجه به مسئولیت سنگین کادر درمانی و پزشکی در استان کردستان و تلاش ویژه آنان در مواجهه با بیماران کرونایی، جمعیت هلال احمر بسته های حفاظتی پزشکی را به دانشگاه علوم پزشکی هدیه کرد تا در سطح مراکز درمانی و بیمارستان های سطح استان توزیع کنند.

مدیرعامل هلال احمر کردستان ابراز امیدواری کرد که با فعالیت های پیشگیرانه هلال احمر و سایر دستگاهها و با همت داوطلبان و خیرین و اقدامات داوطلبانه آنها در تهیه و تولید ماسک و سایل حفاظت شخصی و توزیع میان مردم به صورت رایگان خطرات بیماری کرونا کاسته شده و به زودی شاهد جامعه ای بدون ویروس کرونا باشیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 55293
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب