توزیع نوشت افزار در مناطق کمبرخوردار توسط جمعیت هلالاحمر میانه
طرحهای ارمغان مهر و مهربانی در مهر با همکاری داوطلبان و جوانان و خانه هلال دارالقران جمعیت هلال احمر میانه در مناطق محروم این شهرستان در حال انجام است.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی، امورداوطلبان و جوانان جمعیت هلال احمر میانه با همکاری خانه هلال دارالقران این شهرستان اقدام به انجام طرحهای ارمغان مهر و مهربانی در مهر در مدارس ومناطق محروم برای دانشآموزان با تهیه لوازم التحریر کرده است.
در این دو طرح که در راستای حمایت از سلامت و زندگی دانشآموزان محروم و کمک به آنها انجام شد،تعداد 300 بسته لوازم تحریر که توسط خیرین جمعیت هلال احمر شهرستان میانه تهیه شده بود؛بین دانش آموزان مناطق محروم توزیع شد.
در آیین توزیع این بسته های تحصیلی مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در هلال احمر در استان آذربایجان شرقی و رئیس شعبه میانه حضور داشتند .