logo

پنجشنبه 02 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/04/13 - 14:08
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

72 زائر ایرانی در عربستان بستری هستند

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به حجاج ایرانی در ایام حج تمتع و همچنین اشاره به گرمای هوا در عربستان و خدمت به زائران گرمازده گفت: در حال حاضر 72 زائر ایرانی در بیمارستان‌های مکه و مدینه بستری هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند با اشاره به حضور و خدمات‌رسانی کادر بهداشت و درمان هلال‌احمر ایران در مراسم حج تمتع در کشور عربستان گفت: از روز سوم خردادماه جاری و همزمان با اعزام حجاج به عربستان تا روز 13 تیرماه،  465 هزار و 187 خدمت بهداشتی و درمانی در مراکز درمانی ثابت و سیار هلال احمر ایران به حجاج ارائه شده است.


وی افزود: در این مدت در مجموع، 345 هزار و 893 مورد ویزیت عمومی، تخصصی در مجموعه هتل‌های محل اقامت زائران ایرانی، بیمارستان هلال‌احمر و بیمارستان‌های صحرایی هلال‌احمر در عرفات، منا و مشعر به حجاج ارائه شده است. 


کولیوند گفت: در این مدت 1864 مورد بستری،  18 هزار و 239 مورد خدمات پاراکلینیکی شامل نوار قلب، عکس رادیولوژی و ...، 77 هزار و 709 مورد خدمات نوار قلب، فشار خون و قند خون، تزریقات، پانسمان و سرم تراپی در مراکز درمانی ایران در مکه و مدینه به حجاج کشورمان ارائه شده همچنین 5960 مورد سرم تراپی57 مورد گچ گیری،  45 هزار و 996 مورد تزریقات و 19 هزار و 903 مورد انجام تست قند و فشار خون برای حجاج در این مدت انجام شده که بخشی از آن مربوط به گرمای بیش از حد هوا در عربستان و گرمازدگی زائران بوده است.


وی ادامه داد: 2959 مورد امدادرسانی و انتقال بیماران به مراکز درمانی نیز از خدمات ارائه شده در این مدت بوده است.


رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: در حال حاضر 46 زائر ایرانی در بیمارستان هلال‌احمر ایران و 26 زائر نیز در بیمارستان سعودی بستری هستند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 131210
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب