logo

پنجشنبه 09 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/05/05 - 18:18
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آماده‌باش جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری برای احتمال وقوع سیل

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری از آمادگی 22 پایگاه و پست امداد و نجات و شعبه جمعیت هلال احمراستان چهارمحال و بختیاری در پی هشدار سطح نارنجی و قرمز هواشناسی در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری ؛ ایرج کیانی بروجنی ضمن اشاره به پاسخگویی شبانه روزی ندای امداد گفت: تلفن ۱۱۲(ندای امداد) به‌صورت شبانه روز، آماده دریافت گزارشات حوادث احتمالی از سوی مردم است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: پیرو پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر سطح نارنجی و قرمز در استان برای کلیه کارکنان، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان ، آماده باش کامل اعلام شده است، همچنین هماهنگی لازم با ادارات ، مدیریت بحران شهرستان ها انجام شده است.
کیانی ضمن اشاره به آمادگی لجستیک جمعیت هلال احمر استان در صورت بارش احتمالی باران در برخی از شهرستان های استان گفت: جمعیت هلال احمر با 63 دستگاه انواع خودروی امدادی شامل آمبولانس ، خودروی ست نجات، خودروهای کمک دار و خودروهای پشتیبانی آماده خدمت به مردم گرانقدر استان هستند.
مدیرعامل هلال احمر استان با اشاره به حضور کارکنان، امدادگران، نجاتگران جمعیت هلال احمر استان در سطح پایگاه ها و آمادگی کامل آن ها افزود: حدود 510 نفر نیروی عملیاتی در قالب 42 تیم در سطح استان به صورت شبانه روز در شعب و پایگاه ها مستقر و آماده ارائه خدمت در سطح جاده ها و محورهای کوهستانی هستند، سایر نیروهای داوطلب در خانه های هلال و کارکنان نیز در حالت آماده باش قرار داشته و در صورت نیاز با آمادگی کامل به کمک سایر نیروها خواهند رفت.
کیانی ضمن اشاره به توجه مردم به اعلان هشدارها تاکید کرد: هموطنان و مسافرین برای ایمنی بیشتر به هشدارهای پلیس، راهداری و جمعیت هلال احمر توجه کنند.
وی به شهروندان، روستاییان و ساکنان در معرض خطر توصیه کرد: مردم از هرگونه تردد و توقف در مجاورت منابع آبی و مناطق با احتمال وقوع صاعقه، جاری شدن روان آب و سقوط اجسام و درختان جدا پرهیز کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان افزود: فاصله گرفتن از رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در تردد جاده‌ای، اجتناب از سفرهای غیرضروری و به همراه داشتن تجهیزات در جاده‌های کوهستانی در شرایط کنونی ضروری و لازم است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 101954
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب