برای نخستین بار؛
اجرای طرح وکلای حقوقی داوطلب هلالاحمر برای مشاوره حقوقی به نیازمندان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: میز خدمت مشاوره حقوقی برای اولین بار توسط وکلای پایه یک دادگستری داوطلب جمعیت هلال احمر استان برپا وخدمات رایگان ارائه شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ سمنان؛ حسین درخشان گفت میز خدمت مشاوره حقوقی که به صورت رایگان توسط وکلای پایه یک دادگستری، مشاوران و کارشناسان حقوقی داوطلب جمعیت هلال احمر استان برپا شد به صورت رایگان به حل مشکلات حقوقی عام مردم پرداختند و خدمات مورد نیاز را ارائه دادند.
🔻مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان اظهار کرد: وکلای داوطلب جمعیت جهت ارائه راهکار های حقوقی و قانونی در دعاوی مطروحه، نگارش دادخواست و لوایح حقوقی در میزخدمت جمعیت هلال احمراستان سمنان حضور داشتند.
حسین درخشان افزود: مقرر شده است هر ماه یک روز برای ارائه خدمات داوطلبانه و نذر خدمت اختصاص داده شود و هر ماه پرونده یک نفر از نیازمندان که از طرف جمعیت معرفی شود، وکلای داوطلب پایه یک دادگستری آن را به صورت رایگان برعهده بگیرند.