ارائه خدمات هلال احمر آذربایجان غربی با ۲۰ پایگاه در طول نوروز
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی گفت: جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی در طول تعطیلات نوروزی با ۲۰ پایگاه امدادونجات در خدمت مسافران و هموطنان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی؛ امیر جعفرزاده اظهار کرد: در طرح امداد و نجات نوروزی، یک هزار و ۷۶۴ نفر روز از نجاتگران در پایگاه های امداد و نجات در سطح استان آذربایجان غربی جهت پاسخگویی به حواث احتمالی حضور خواهند داشت.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی ادامه داد: این طرح از 25 اسفند تا 15 فروردین ماه همزمان با سراسر کشور و با هدف کاهش تلفات در طول تعطیلات نوروزی اجرا می شود.
جعفرزاده با بیان اینکه در این طرح ۲۰ پست امداد و نجات در سطح استان آذربایجان غربی فعال خواهند بود، تصریح کرد: ۱۶ پایگاه جاده ای ، دو پایگاه کوهستانی ، یک پایگاه امداد هوایی و یک تیم واکنش سریع در محورهای مواصلاتی استان در این طرح فعال بوده و به هموطنان عزیزخدمات امدادی ارائه می کنند.
وی اشاره ای به امکانات به کار گرفته شده در این طرح داشت و گفت: جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی با استفاده از ظرفیت ۵۱ دستگاه خودرو در این طرح شامل ۱۷ دستگاه آمبولانس، ۱۲ دستگاه خودرو نجات و ۲۲ دستگاه خودرو امدادی پشتیبان خدمات امدادی ارائه خواهد کرد.
جعفرزاده افزود: در این طرح پنج پست در جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی مشغول ارائه خدمات مربوط به پیشگیری ازشیوع و کنترل بیماری منحوس کرونا باهماهنگی دانشگاه علوم پزشکی درمبادی ورودی و فرودگاه ارومیه خواهند بود .
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان غربی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر مثل همیشه در آمادگی کامل به سر می برد، بیان کرد: شماره اضطراری 112 ندای امداد جمعیت هلال احمر به صورت شبانه روزی برای پاسخگویی آماده بوده و هموطنان عزیز می توانند با گوشی های بدون سیم کارت تماس بگیرند.