امدادرسانی هلال احمر خراسان جنوبی به 120 حادثه دیده در سیل و آبگرفتگی شب گذشته استان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از امدادرسانی به 7 مورد حادثه سیل و آبگرفتگی طی شب گذشته در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمد رضا رضایی با اشاره به بارندگی های شب گذشته گفت: به دنبال این بارش ها، نیروهای هلال احمر خراسان جنوبی به سه مورد حادثه سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی افزود: در ۴۸ ساعت گذشته به ۱۲۰ نفر از حادثه دیدگان سیل و آبگرفتگی در خراسان جنوبی امداد رسانی انجام شده است.
رضایی، با بیان اینکه نیروهای هلال احمر در ۴۸ ساعت گذشته به ۷ مورد حادثه سیل و آبگرفتگی اعزام شده اند، گفت: ۱۲۰ نفر در این حوادث از خدمات امدادی هلال احمر بهره مند شدند
وی همچنین از امدادرسانی به گرفتار شدن یک دستگاه خودرو پراید در مسیر آب در کیلومتر ۱۵ خوسف، فرعی روستای زمان آباد خبر داد و افزود: همچنین آبگرفتگی یک باب منزل در روستای هاوانان در ارتفاعات باقران از دیگر حوادث شب گذشته بوده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: رهاسازی افراد گرفتار در یک دستگاه خودرو ۴۰۵ در کیلومتر پنج محور بیرجند- خوسف، فرعی روستای دهنو- گیوک در مسیر آب از دیگر ماموریت های شب گذشته بوده است.
رضایی با بیان اینکه آبگرفتگی ۱۰ باب منزل در روستای گیوک از توابع بیرجند از دیگر حوادث شب گذشته بوده است، گفت: در حال حاضر امدادگران در این روستاها مشغول امدادرسانی هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: با توجه به آبگرفتگی قنات روستا و عدم دسترسی اهالی به آب شرب بهداشتی، از طریق گالن آب مورد نیاز روستاییان تامین می شود.
رضایی گفت: همچنین بسته های غذایی ۷۲ ساعته به منطقه ارسال شده که بعد از ارزیابی های لازم بین آسیب دیدگان توزیع می شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 60 امدادگر در قالب 22 تیم به این حوادث امدادرسانی داشته اند، گفت: 22 خودرو و دو دستگاه لجن کش و موتور پمپ در این ماموریتها به کارگیری شده است.
رضایی با بیان اینکه همچنان ۲۳ پایگاه امداد و نجات سطح استان در آماده باش کامل هستند، افزود: از شهروندان خواستاریم هنگام بارش باران از قرارگرفتن در مسیر رودخانههای فصلی و مسیر آب به جد پرهیز کنند.