logo

دوشنبه 06 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/11/06 - 10:50
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امدادرسانی هلال احمر خراسان جنوبی به 1088 مورد حادثه از ابتدای سال

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از امدادرسانی نیروهای هلال احمر این استان به هزار و 88 مورد حادثه از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر به نقل از مهر؛ محمدعلی کاوسی، با اشاره به خدمات امدادی هلال احمر در سال جاری گفت: از ابتدای سال تاکنون نیروهای هلال احمر به هزار و 88 مورد حادثه، امدادرسانی کرده‌اند.
وی اضافه کرد: امدادرسانی به 850 مورد حادثه جاده‌ای، 105 مورد حادثه شهری، 12 مورد سیل و آب گرفتگی، 47 مورد خدمات حضوری، پنج مورد دریایی- ساحلی، شش مورد زلزله و 14 مورد برف و کولاک از جمله مأموریت‌های امدادگران در سال جاری بوده است.
کاوسی با بیان اینکه در مأموریت‌های 10 ماهه سال جاری به 41 هزار و 327 مورد حادثه دیده امدادرسانی شده است، ادامه داد: دو هزار و 464 نفر در حوادث برف و کولاک، دو هزار و 932 نفر در حوادث جاده‌ای، 153 نفر به صورت حضوری و هفت نفر در حوادث دریایی- ساحلی خدمات گرفته‌اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به بخشی از خدمت رسانی‌ها، عنوان کرد: همچنین هزار و 385 نفر در خدمات مناسبتی، 513 نفر در حوادث سیل و آب‌گرفتگی، 29 حادثه دیده در حوادث کوهستان، پنج نفر در حوادث طوفان و هفت هزار و 988 نفر در حوادث شهری از خدمات هلال احمر بهره مند شده‌اند.
وی با بیان اینکه چهار هزار و 739 نیروی عملیاتی در قالب هزار و 863 تیم به این حوادث امدادرسانی داشته‌اند، گفت: همچنین هزار و چهار آمبولانس در این حوادث به‌کارگیری شده است.
کاوسی با بیان اینکه در این مدت 165 مورد عملیات فنی رها سازی در حوادث ترافیکی انجام شده است، افزود: همچنین سه هزار و 349 نفر در پایگاه‌های هلال احمر و اماکن عمومی اسکان داده شده‌اند.
وی بیان کرد: شهروندان در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای ضمن حفظ خونسردی برای بهره‌مندی از خدمات امدادی با شماره 112 تماس گرفته یا به نزدیک ترین پایگاه امدادی هلال احمر مراجعه کنند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 119438
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب