امدادرسانی هلالاحمر سمنان به ۴ حادثه جادهای و ۲۹ مصدوم در ۲۴ ساعت
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از امدادرسانی به ۲۹ مصدوم حوادث رانندگی در ۲۴ ساعت گذشته در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
به گزارش روابطعمومی جمعیت هلالاحمر سمنان، مظفر محمدخانی مدیرعامل این جمعیت گفت: در ۲۴ ساعت گذشته چهار حادثه عمده جادهای در استان رخ داده است و به ۲۹ مصدوم این حوادث توسط امدادگران هلالاحمر سمنان امدادرسانی شدهاست.
مظفر محمد خانی افزود: نیروهای امدادی هلال احمر به ۷ خودروی آسیبدیده در این حوادث امدادرسانی کردند.
وی با بیان اینکه تصادف چهار دستگاه خودرو با یکدیگر در کیلومتر ۴۶ محور شاهرود - میامی بزرگترین حادثه جادهای شبانه روز گذشته در استان بوده است؛ توضیح داد: در این حادثه نسبتاً شدید ۱۴ نفر مصدوم شدند که ۲ نفر از مصدومین توسط هلالاحمر و ۱۲ نفر توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل شدند.
مدیرعامل هلال احمر استان سمنان ادامه داد: بر اثر واژگونی پراید در کیلومتر ۲۲ محور دامغان - فولادمحله نیز چهار نفر مصدوم شدند که ۲ نفر توسط هلال احمر و ۲ نفر توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل شدند.
وی افزود: در حادثه دیگری که در کیلومتر ۵۳ جاده شاهرود_میامی اتفاق افتاد یک دستگاه پژوی ۴۰۵ از جاده منحرف شده و با تپه برخورد کرده است. این حادثه ۶ مصدوم بر جا گذاشت که همه مصدومین توسط هلالاحمر و اورژانس به مرکز درمانی منتقل شدند.
محمدخانی افزود: همچنین انحراف از جاده و سقوط از پل یک دستگاه پراید در کیلومتر ۳۶ محور شاهرود - میامی پنج مصدوم برجا گذاشت،
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر سمنان تاکید کرد: مجموعاً در این حوادث ۲۹ نفر امدادرسانی شدند و یکی از پرکارترین روزهای هلال احمر استان در سال ۱۴۰۰ رقم خورد.